February 06, 2014

INTERIØR OG BOLIGMESSEN JANUAR 2014

Interiør og boligmessen  for interiør bransjen gikk av stabelen på Lillestrøm i midten av januar og jeg var så heldig å få ta turen!
Sammen med glade bloggejenter ble vi invitert til deilig lunsj av NIB samt fikk med oss mange av de spennende nyheter og utstillere. Trender som var godt representert var den spennende blandingen mellom glass og tre, de naturlige materialene, som stein/ marmor og lyst treverk, med fokus på godt og bærekraftig håndverk, grønne planter og støvete pasteller. Kobber er HOT som aldri før, og sammen med åretsfarge blå/grønn er det super lekkert!
 
Herlig gjeng med damer! Aller tiders hjem - damene, Lidyll - Live, Her skal vi bygge og bo - Lina, Teglstensliv - Susanne.
 
Den norske glassprodusenten Magnor viste frem et delikat dekket bord med glass fra Alba serien og serviset Lerk, designet av Halvor Bakke.


De har mange spennende nyheter omdagen. Her viser Magnor frem de nydelige vasene Dew designet av Kristine Five Melvær.


Joik med messens gladeste utstiller, Leonore, hadde virkelige gode produkter å vise frem. Kun naturlige og luksuriøse velvære produkter samt håndlagede duftlys av soyavoks. Sånt er vi fan av!

Bloomingville med fristende pasteller og kule lamper. Og nå kom jeg til å undre over hvor mitt orange saueskinn er blitt av.. hum..
 
Housedocktor imponerer. Så mye kult på et sted!

Foto: Lidyll
Jeg og Live smiiiiler!


Foto: NIB
Tusen takk til NIB for deilig lunsj og hyggelig sammenkomst!
 
Kule drikkeglass med retropreg fra Presenttime. Slike kune jeg tenke meg til barneselskapet!

Bokstaver + lys = elsk! Fra Eddas Interiør

De nydelige bunadspleddene fra Mandal Veveri designet av Andreas Engesvik har kommet i 2 nye varianter. "Grått" og "brunt". Vakre er de!

Røros Tweed var også representert med de deilgste ullpledd. Her viste de frem de nye pleddene Åker designet av Andersen og Voll. God norsk design er vi fan av!
 
Sjekk hashtag #gaveoginteriørmessen på Instagram for mer inspirasjon!
 
 
 
The Norwegain Interior and House fair at Lillestrøm in the middle of January had so much cool stuff to show off! Check out the links above for more info and inspiration.


1 comment:

  1. Masse fint å se på, heldige dere som fikk vært der å kikket:)

    ReplyDelete

Comments makes me smile!