November 07, 2013

COLOUR OF THE YEAR 2014 - TEAL

Nordsjø har lansert Åretsfarge for 2014. Det er den flotte fargen Teal.

Det er en farge med mye dybde og den er enkel å matche og kombinere med andre kulører og materialer. Den trendy looken får du ved å kombinere Teal med nyanser som går i grønt og blått. Den går også godt til korallfarger og farger hentet fra naturen, som gråtoner i stein og trevirke. Teal er også perfekt som aksentfarge ettersom den fungerer i de fleste fargekombinasjoner. Den blir prikken over i’en når du innreder. "

- fra Nordsjø sine hjemmesider.

Det var et meget flott lanseringsevent av fargen. Arrangert i lokalene til Ingensteds, på Styrkejernet, min gamle skole. Vi fikk flotte presentasjoner fra Nordsjø, Borge tapeter som fortalte om div tapettrender og Nederlandske Heleen van Gent, fra AkzoNobel Aesthetic Centre som er en internasjonal ekspert innen farge og interiør.
På deres side ColourFutures kan du lese mer om åretsfarge og trender.

Vi fikk også med oss hjem en goodiebag med en boks med Teal. Jeg er allerede ferdig med å male en vegg og resultatet er blitt så bra. Gleder meg til å vise dere!

Under er bilder fra lanseringen, lånt av NIB:

Photos by NIB

Nordsjø has revealed the colour of the year 2014. Teal. Its deep, and has both blue and green in it. You can combine it with a lot of different colours and textures. If you want to go trendy, match it up with colours og blue and green. I also like the combination of wood, grey and yellow. Looking forward to painting a wall with it!
Check out  ColourFutures for more info.

3 comments:

  1. Åh, favorittfargen! I gamleleiligheta hadde vi den på veggen bak senga. Jeg skulle med andre ord helt klart ha vært der ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kult! Det må ha vært fint :) Gjør seg sikkert bra på soverom kan jeg tenke meg!

      Delete

Comments makes me smile!