September 05, 2013

WIK & WALSØE

I kveld lanserer Wik & Walsøe sin store nyhet, nemlig glass. Og det hele skjer på Den Norske Ambassade i Paris. Neimen ikke dårlig. Leste at NIB Ann Helen er så heldig å få overvære begivenheten. Gleder meg til å se bilder! Så i den anledning kommer endelig flere bilder fra Wik & Walsøes pressevisning i Mikadosuiten på Grand Hotell, fra noen uker tilbake.
 
Mikadosuiten er helt fantastisk, innredet av Fargerike i åretsfarge "Lilla". Den perfekte settingen for Wik & Walsøes nydelige porselen.

 
Linda Walsøe, slik en vakker og inspirerende dame. I forgrunnen en stor vase i serien "Alv Gull".
 
 
Å jadda, heldige oss fikk lov til å ta en liten smugtitt på glassene som kommer. De er virkelig lekre!
  
 
På det overdådige, flotte soverommet var serien Rustikk pent integrert i interiøret. Stilt ut på en smart og særdeles stilig måte. På sengen, på sminkebordet, på nattbordet og kommoden.. Mon tro hvem de tilhørte?
 
 
Nytt i høst er lysestakeserien Håndmalt som er utvidet med Håndmalt GULL. "Ved å kle lysestaken i ekte gull får de enkle lysestakene med sine myke kurver et nytt og elegant uttrykk."
Nytt er også at alven som er stjernen i Wik og Walsøes univers, også pryder lysestakene Alv GULL. "De utfyller Alv GULL-serien perfekt, men står også utmerket alene."
 
Over til høyre ses også nyheter i serien Alveskog. Den utvides med en mugge, serveringsbolle og dyp tallerken. "Alveskog er laget av edelt feltspatporselen som består av rene, naturlige råstoffer som kvarts, feltspat og hvitbrennende leire. Feltspatporselen er 100% tett og vil aldri krakelere."
 
("" fra nettsiden)
 


Barneserviset i serien Alv Gull er så søtt. Man kan velge mellom Alv gulljente eller Alv gullgutt. De er kled i ekte gull og er et hett tips som blant annet dåpsgave. Legg merke til bestikket, sverdet OG stolene i gull for anledningen.

 
Spisebordet vakkert pyntet for selskap. Serveringen så så lekker ut, og toppet virkelig forventningene. Nam! 
 


Wik & Walsøe og blogge-gjengen samlet i stuen. Praten gikk godt og latteren satt løst. Her kunne vi nok hengt sammen hele kvelden.

 

En fornøyd gjeng vender hjemover. Henriette/Design lykke (fra venstre), Live / Lidyll, Camilla / Camilla Engelstad, Heidi / Lyse ideer og Tone / Design Hund.

Tusen takk for en herlig kveld, Wik & Walsøe. Til lykke med de nye glassene, måtte de bli en stor suksess!
 

1 comment:

 1. Tusen takk for en koselig og lattermild kveld! :)

  Så mange flotte bilder du tok i løpet av treffet - Dette kan du! ;)
  Morsomt å se bilder av meg selv på din flotte blogg <3
  PS: Kan du sende meg det siste bildet på e-post?

  Klem fra Heidi

  ReplyDelete

Comments makes me smile!