September 09, 2013

TEA TOWEL


Valgvake i kveld. Etter en skikkelig rundvask i leiligheten får jeg endelig litt tid til dataen. Og redigering av bilder. Alltid like spennende det. Ble bildene bra? Kan jeg gjøre de enda litt bedre? Auto funksjonene i Photoshop er gull. Dagens motiv er mitt nydelig kjøkkenhåndkle fra Hay / nettbutikken Hviit. Så fint og flott at det er fått kommet høyt opp på veggen.
På selveste hedersplassen.

8 comments:

 1. Så flott det var! Ja, den som hadde hatt tid til å sette seg litt mer på dataen og kanskje finne ut hvordan fornye bloggen litt...... Ha en fin, fin uke hos deg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei du, takk for det. Ja her er det harde prioriteringer om dagen, men heldigvis får bloggen viet litt oppmerksomhet også. Må bare hoppe i det!

   Fin dag til deg ;)

   Delete
 2. Liker redigeringen jeg, og håndkle fra HAY. La meg til som følger hos deg, og gleder meg til å se mer av ditt sprudlende vesen og hjem. Fin tirsdag til deg. Klem Monica.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så hyggelig! Det gleder meg å høre. Fin uke til deg og!

   Delete
 3. Liker også kjøkkenhåndklærne fra Hay, har flere stykker. Fine, men ikke funksjonelle har jeg funnet ut. De loer, tørker dårlig og blir nuppete. Har du samme problemet? Vasker de i henhold til vaskeanvisningen, og ingen andre kjøkkenhåndklær har samme problemet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Rita! Oi så dumt å høre. Ikke kommet så langt enda, så har ikke opplevd disse problemene. Men slik skal det ikke være. Bruker du tøymykner? Og tørketrommel? Kanskje prøve uten det? Opplever at kluter og tørkehåndkler tørker bedre uten. Hvis ikke så burde du klage til forhandler / Hay.

   :)

   Fortsatt god uke til deg

   Delete
  2. Bruker aldri tøymykner eller tørketrommel. Syns det er rart at det kun skjer med disse. Har kontaktet HAY, men de ba meg ta de med til butikken i Oslo. Litt for langt unna for en som bor på Vestlandet. Får kanskje prøve butikken her, men har utrolig dårlige erfaringer med kundeservice/reklamasjoner i denne byen,etter 10 år her har jeg enda ikke funnet en butikk som faktisk gjør det de lover! Dvs undersøker det de skal og ringer deg opp, eller bestiller det du ber om...
   Ble litt langt klageinnlegg der, ikke helt meningen, men takk for tilbakemelding!

   Delete
 4. Heisan
  Lekkert var det! Så er jeg innmari glad i oransje og med neonrosa lapp blir det innertier. Glad kveld!
  Klem fra kaspara

  ReplyDelete

Comments makes me smile!