September 30, 2013

LITTLEPHANT FAVOURITES AND GVIE AWAY / CLOSED

 
 
I slutten av September kommer det nye Littlephant klær hos Lindex. Over er noen fine favoritter. Jeg er stor fan av Littlephant, og har tidligere vært så heldig å få møte designeren bak merket, Camilla Lundsten. Jeg elsker det hun gjør og får til! Det gleder meg at klærne kommer opp i str.116. De glade fargene og mønstrene er helt på sin plass nå som mørkere høstdager er over oss. Og plaggene kan også fint kombineres med ullundertøy.  

I samarbeid med Lindex er jeg så heldig å få lodde ut et gavekort på 1500kr,- til en heldig leser.
Hva syntes du om littlephant klærne? En fan? Legg igjen en kommentar under dette innlegget, så trekker jeg en vinner på søndag.
Husk å legge ved en mailadresse om du ikke har egen blogg.

------------

Some of my favourite Littlephant / Lindex clothes for kids! Giveaway only valid in Norway.

73 comments:

 1. Anonymous9/30/2013

  Jeg synes littlephant-klærne er kjempefine, og jeg må si at jeg digget fargene på denne nye kolleksjonen! Her er det garantert flere julegave-kandidater til småttingene i familien :-)

  bente@kantalopa.org

  ReplyDelete
 2. Jeg er stort fan av Littlephant klærne! Og senest nå i helgen var jeg på Lindex og kjøpte 4 Littlephant bodyer og 3 Littlephant bukser, til min lille Sofus. Elsker fargene og mønstrene! Jeg kjøpte Bla. den selebuksa du virer i bildet over her! Krysser fingrene og håper på vinnerlykke! Dette er virkelig en Give Away som er midt i blinken for oss!
  Klem fra julie :-)

  ReplyDelete
 3. Very nice!! jeg er med :)

  ReplyDelete
 4. Nydelige klær,og jeg blir gjerne med:)

  Nyt ny uke!!

  Klem -L-

  ReplyDelete
 5. Åhhh, herlig. E L S K E R jo Littlephant;) Jeg er helt klart med;)

  ReplyDelete
 6. Hei, Jeg er stor fan av Littlephant-klærne. Superfine farger og mønster og god kvalitet til en rimelig penge. Vi har flere plagg fra forrige kolleksjon og ønsker oss mange flere fra den siste kolleksjonen.
  Flott give-away!
  elisabethdah@gmail.com

  ReplyDelete
 7. Jeg er klart fan- og skulle ønske at størrelsene gikk lengre oppover.... Men klarer kanskje å presse et barn inn i en av kjolene ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :) Nanino vokser så fort, krysser mine finger for at klærne etterhvert og vil komme I enda større størrelser!

   :)

   Delete
 8. ÅÅÅ! Blir gjerne med på giveaway :) Elsker littlephant-klærne.. Har vel kjøpt/fått det meste som har passet til minstejenta ;) Og nå var jeg akkurat og kjøpte den sorte kjolen. Skulle ønske den kom i voksenstørrelse ;) hihi...

  Ha en nydelig dag, fine!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi jeg hadde lett kjøpt den om den kom I vosenstørrelse og ;)

   Delete
 9. Så flotte fargerike klær !!
  Jeg vil også være med :)

  Janne

  ReplyDelete
 10. Anonymous9/30/2013

  Fiiiine klær :D De må jeg teste ut på mine barnebarn. Har tre stykker i aktuell størrelse, men mini-barnebarnet som tidvis bor her i huset, trenger absolutt klær, da han har vokst ut av det han har. Så jeg ville bli veldig glad om jeg vant et slikt gavekort. hilsen Grethe

  ReplyDelete
 11. Snasent design! Dette liker jeg!! Tiriltilla@gmail.com

  ReplyDelete
 12. Kristin9/30/2013

  Elsker LitteElephant klærne!

  kristin.terkelsen.brekke@gmail.com

  ReplyDelete
 13. Anonymous9/30/2013

  Synest dei er så utrulig søte og sjarmerende og så fargerike,eg liker dei masse av det eg har sett og snuppa mi på 5 hadde likt dei:)))

  ReplyDelete
 14. Så kule klær! Jeg er med:)

  ReplyDelete
 15. Liker farger, og syns det er veldig kjekt når jenteklærne ikke bare er rååååsa ;) Så jada, tommel opp herfra! :)

  ReplyDelete
 16. Ja, jeg liker de og har handlet noe! Og heldigvis bruker lillemann 86/92 sålangt, så vi kan fortsatt bruke de en stund:)

  ReplyDelete
 17. Littlephant-kleda er nok ikkje store nok til gutane mine. Men har kjøpt dei i gåve til andre, med stort hell. God kvalitet og herlig design. Blir ikkje så mykje bedre enn det. :)

  ReplyDelete
 18. Jeg elsker Littlephant og vinner gjerne gavekort!

  ReplyDelete
 19. Oi, så kule klær! Jeg elsker dem, og skjønner at minstemor MÅ ha noen av disse klærne, uansett vinnerlykke eller ei;) Hun er plutselig nesten str.110, så flott at de går opp til 116!

  ReplyDelete
 20. Absolutt en fan! Lillesøster løper rundt her i buksa avbildet øverst til høyre akkurat nuh, og det er det mest geniale "over ull"-plagget jeg har vært borti i mine snart fem år som mor. Smoothien havnet på bomullen heller enn ullen da hun spiste frokost... ;)

  ReplyDelete
 21. Jeg er fan!
  marennf a hotmail.com

  ReplyDelete
 22. Har ikke kjøpt klær på en stund, men disse så spennende ut! Kunne jo være noe for Lillegull, så jeg vil gjerne være med!

  ReplyDelete
 23. Jeg digger klærne der, herlig med alt som ikke er sukkersøtt og rosa. Jeg vil derfor gjerne være med i trekningen av gavekort :)

  ReplyDelete
 24. Veronika9/30/2013

  Jeg liker Littlephant-klærne skikkelig godt. Komfortable klær som kan lekes i, kule mønstre og farger, god kvalitet og myke stoffer. Stort pluss for klær som ikke er i blått og rosa og som stort sett kan brukes uavhengig av kjønn :D Gutten min har en joggebukse i størrelse 62, den har han brukt siden han hadde str 56 og den kan fortsatt brukes, selv om han nå egentlig har størrelse 74/80! Den begynner å bli litt vel trang nå, så hadde vært supert å vinne et gavekort så vi kan kjøpe noen nye :)
  idaveronik @ hotmail . com

  ReplyDelete
 25. Heftige barneklær. Elsker at det ikke er typiske gutte og jentefarger!! Blir gjerne med på give awayen. Passer godt til husets tre søsken.

  Kristin

  ReplyDelete
 26. Jeg elsker barneklær med farger og lekne synboler så Littlephant er midt i blinken! Så liker jeg at de er kjønnsnøytrale 😄

  ReplyDelete
 27. Jeg elsker barneklær med farger og lekne synboler så Littlephant er midt i blinken! Så liker jeg at de er kjønnsnøytrale 😄

  ReplyDelete
 28. For en bra give away!! Digger disse klærne, kjøper generelt masse barneklær på lindex, både til 9 åringen og til babyen min:)) så hadde passet helt supert med denne premien:)))

  ReplyDelete
 29. her i huset er vi store fan av veslefanten-bøkene, og ble derfor overmåte glad da litlephantklærne kom. nå kan mistebror ha på bukse med plass til tuttene i veslefantlomma:)

  (st09086@infomedia.uib.no)

  ReplyDelete
 30. Digger de lekne fargene og mønstrene!

  ReplyDelete
 31. Jeg skulle gjerne skrevet side opp og side ned om hvor fine Littlephant klærne er, hvor behagelige de er, hvor fine de er etter vask eller hvor mange plagg vi har i skapet. MEN! Sannheten er at jeg aldri har hørt om hverken designeren eller merket før jeg så bildet på instagram'men din nå... MEN (igjen)!! Når jeg så de, forelsket meg meg øyeblikkelig.-, og før jeg leste teksten under bildet var jeg sikker på at du hadde funnet noe gammelt og kult stoff og sydd de selv(jeg er supersjalu på alle som kan sy). Men så så jeg jo at det er mulig å få kjøpt det over disk! Lykke! Så med gavekort i hånda eller ikke, dette skal absolutt handles inn!
  Takk for tips!

  Rirri

  ReplyDelete
 32. Åh, for noen herlige farger og mønster!! Skulle gjerne kledd opp jentene mine i noe av dette:-) handler mye av barnetøyet på lindex og er veldig fornøyd med kvaliteten.

  ReplyDelete
 33. Har lille N fått noe av dette?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg har tidligere kjøpt 2 bukser og 1 tights og er så fornøyd med dem. Behagelige og gode joggebukser med god ribbestrikk nederst, så ikke ekkelt og klumpete i støvlene :) Nå vokser hun snart ut av dem og jeg må nok investere i noen nye plagg fra den nye kolleksjonen ja ;)

   Delete
 34. Anonymous9/30/2013

  Stoooooor fan!! Var nettopp inne på nettsida og bestilte ei bukse hver til gutta <3 måtte sikre meg de før det er tomt! Men hååååper jeg er heldig på søndag, så det kan bli flere plagg! Silje_marita@hotmail.com

  ReplyDelete
 35. Anonymous9/30/2013

  Digger mønster, farge og motiv. Skikkelig kule barneklær hilde.ravnaas@ks.no

  ReplyDelete
 36. Ragnhild9/30/2013

  Ah, desse klærne er jo krem! Sjelden vare med såpass lekne klær til såpass fin pris. Både storesøster og lillebror har ein liten stabel veslefantklær, men ser gjeeerne at stablane blir høgare :)
  Ragga.hjelm@gmail.com

  ReplyDelete
 37. Anonymous9/30/2013

  JIPPIJA - definitivt en superfan :) Camilla Lundsten har klart kunststykket å kombinere stilig design med snitt som småtroll kan finne på lek fanteri i :)
  Og ikke minst så funker størsteparten av klærne til både jente og gutt - gutter kan nemlig også bruke rosa, hvertfall her i huset :D
  helleerika88@gmail.com

  ReplyDelete
 38. ÅÅ..eg er kjempefan!!:) Digger både kledene og interiørkolleksjonen til Camilla Lundsten. *krysserfingreogtærhåpehåpehåpe* ;) Ha ein strålande kveld! Klem:)

  ReplyDelete
 39. Anonymous9/30/2013

  Kjempestilige klær:) Veldig synd at de ikke går lenger enn til str 116.. blir litt for smått til min frøken på 7 år. Krysser fingrene for gavekortet likevel.. Lindex har mye fint for store og små:)

  Hilde
  hilols2@online.no

  ReplyDelete
 40. Anonymous9/30/2013

  Yess! Det er veldig fine klær. Er så heldig å ha Lindex nærme, så handler mye tøy der.
  Krysser fingrene for at jeg vinner :)
  mvh Hildegunn
  hildegunn29@hotmail.no

  ReplyDelete
 41. Digger fargene og mønstrene!! Trekker gjerne et lodd :)

  ReplyDelete
 42. Anonymous9/30/2013

  Åh, disse var fine! Digger feminine jenteklær som ikke er rosa-rosa! Tar gjerne et lodd! :)

  Elin (fruigland@hotmail.com)

  ReplyDelete
 43. Jeg elsker de! Litt synd at de fineste plaggene er de små størrelsene og til jente, jeg har en gutt på to år :)
  Noen Littlephant-plagg har han fått seg da.

  ReplyDelete
 44. Jeg synes de er utrolig herlige og spreke, men likte ikke så godt de nye fargesammensetningene, for jeg er ikke så glad i brunt....ellers er det midt i blinken.

  ReplyDelete
 45. Anonymous9/30/2013

  Elsk elsk eeeelsk! som den retrofantasten jeg er, elsker jeg simpelthen det aldri så lille retropreget det er over disse plaggene:) og fargene, mønstrene! så da må jeg jo prøve lykken;) mvh Retromamma;) karmkri@yahoo.no

  ReplyDelete
 46. Kjempefine barneklær!
  Likte best den første kolleksjonen som bare var til baby, er litt usikker på fargene på denne kolleksjonen. Liker best rene basisfarger. Men tror jeg må ta en titt i butikk, er kanskje finere i virkeligheten. Men jeg liker mønstrene!
  Vil gjerne være med i trekningen:)
  Lenge siden sist forresten, håper alt står bra til med dere.
  Klem:)

  ReplyDelete
 47. Anonymous10/01/2013

  Klærne er kjempefine, og skiller seg litt ut fra mye av det man ser i andre barnebutikker av klær.
  Håper på vinnersjanse i give-awayen:)

  Hilsen Benedicte
  benedicteloksti@hotmail.com

  ReplyDelete
 48. Anonymous10/01/2013

  Synes klærne er veldig stilige. De har mønster som skiller seg ut, samt noen herlige farger som jeg liker! Rett og slett et herlig merke, til en ikke alt for dyr penge! Tommel opp! :)

  Silje_wk@hotmail.com

  ReplyDelete
 49. Anonymous10/01/2013

  Jepp, digger littlephant! Kjøpte ei flott oransje joggebukse til vesla da de klærne kom. Krysser fingre:)
  Mvh Pias verden

  ReplyDelete
 50. elsker littlephant tøyet :) det er noe for seg selv! :) gøy med noe som skiller seg ut men samtidig ikke koster altfor mye. Håper på å vinne :) det hadde vært fantastisk! mvh Siri
  sirihalvorsennarvestad@gmail.com

  ReplyDelete
 51. elsker littlephant tøyet :) det er noe for seg selv! :) gøy med noe som skiller seg ut men samtidig ikke koster altfor mye. Håper på å vinne :) det hadde vært fantastisk! mvh Siri
  sirihalvorsennarvestad@gmail.com

  ReplyDelete
 52. Anonymous10/01/2013

  Fargerike, kule klede med superfint snitt. Kryssar fingrane! :-)

  aina_kat@hotmail.com

  ReplyDelete
 53. Oi, så fine farger! Blir glad av det! :))

  ReplyDelete
 54. Tøffe klær i herlige farger!

  ReplyDelete
 55. Superfan av littlephant! Behagelige klær med kult mønster og fint snitt. Skiller seg definitivt ut fra annet barnetøy! Trekker lodd og krysser fingre ;)
  Mvh Sarah
  sjoreng@hotmail.com

  ReplyDelete
 56. Anonymous10/01/2013

  Jeg vil gjerne vinne!
  randiholand@hotmail.com

  ReplyDelete
 57. Jeg hadde faktisk aldri hørt om dette merket før jeg så det her, og da måtte jeg jo titte innom nettbutikken deres. Utrolig mye fint der! Blir nok ikke siste gangen jeg besøker de. :)

  ma6ica@gmail.com

  ReplyDelete
 58. Jeg hadde faktisk aldri hørt om dette merket før jeg så det her, og da måtte jeg jo titte innom nettbutikken deres. Utrolig mye fint der! Blir nok ikke siste gangen jeg besøker de. :)

  ma6ica@gmail.com

  ReplyDelete
 59. Jeg hadde faktisk aldri hørt om dette merket før jeg så det her, og da måtte jeg jo titte innom nettbutikken deres. Utrolig mye fint der! Blir nok ikke siste gangen jeg besøker de. :)

  ma6ica@gmail.com

  ReplyDelete
 60. DEFINITIVT Littlephant-fan! :) Eg kunne ha kjøpt heile kolleksjonen! :) Trur både storegull og vesletroll hadde digga kleda - dei er jo begge like farge- og mønsterglade som mora. Vel eg å tru ;)

  ReplyDelete
 61. Hei! Har vært fan av Littlephant-interiør en god stund, men med en liten en i magen har jeg oppdaget at de også har fantastiske barneklær. Har allerede kjøpt inn noe som ligger på vent. Synes klærne skiller seg ut blant annet man finner i klesbutikkene. Flotte farger og mønstre, samt morsomme motiv. Gleder meg til å se den nye kolleksjonen! Ha en god høst! Hilsen Eirin (eirinhovdenak@hotmail.com)

  ReplyDelete
 62. Så utrolig søte klær! Jeg elsker slike lekne og glade plagg, jeg er kjempefan :)

  ReplyDelete
 63. Så utrolig søte klær! Jeg elsker slike lekne og glade plagg, jeg er kjempefan :)

  ReplyDelete
 64. Anonymous10/02/2013

  Kjempefine klær fra Littlephant! Har en superfin bukse til min to-åring, sier ikke nei til mer!
  Hilsen Monica
  bergemonica@hotmail.com

  ReplyDelete
 65. Jeg er fan, liker både fargene og mønstrene! Har en liten faddergutt som skal få seg nye klær hvis jeg vinner <3 Ha en digg dag!

  ReplyDelete
 66. De er superfine! Liker at de ikke er som alle andre barneklær, de skiller seg litt ut! :)
  Ha en fin uke! klem fra meg

  kinelindstad@gmail.com

  ReplyDelete
 67. Anonymous10/02/2013

  Elsker Littlephant klærne! Freshe farger, gøyale mønstre og perfekt at de går helt opp til 116! Min datter på 3 passer den str nå og vokser så fort at hun godt kunne hatt noen nye bukser i Littlephant:) Håper på vinnerlykke! mail: anja.haraldstad@gmail.com

  ReplyDelete
 68. Elsker de herlige fargene, nydelige mønstrene og illustrasjonene:) Hadde passet perfekt for mine to små jenter:) Også liker jeg spesielt godt at klærne er laget av organisk bomull! Uten sprøytemidler og kjemikalier! Bra for miljøet, bøndene som dyrker bomullen, og ikke minst bra for de små barna som skal bruke klærne:)
  Mail: idaskogsaas@gmail.com

  ReplyDelete
 69. åh! De er kjempe fine :) Jeg vil veldig gjerne være med!

  m_k_espedal a(av typen sabel) hotmail.com

  ReplyDelete
 70. For en premie!! Ja takk, veldig gjerne!! Liker godt de klærne, kjekt med fine klær som man likevel kan leke i.
  Linda:)

  ReplyDelete

Comments makes me smile!