September 11, 2013

HOUSE OF OSLO - POP UP EVENT

 
I går inviterte House of Oslo til et flott pop up event , i samarbeid med Storys. Varehusets nyheter ble vist frem sammen med Storys nye, lekre tapeter fra høstkolleksjonen 2013. Dette ville jeg ikke gå glipp av og dro avgårde med min lille sidekick Nanino.

Foto:NIB
 
Det var tett program med foredrag av blant annet designeren Thomas Jenkins, Dagny Thurmann-Hoelseth fra Fargerike, forfatter Ingrid Hancock Bjerknes som lanserte sin nye bok "coockies" og gründerene bak Millas Boutique.
Så inspirerende!
 
 
Forskjellige miljøer var nydelig stylet med Storeys tapeter som bakteppe. Gulltapeten med blomster fra tapetboken Ballad er bare så skjønn. Min favoritt!
 
 
Storeys fører også gulv. Nanino kjenner på kvaliteten. Meget bra var konklusjonen.
 
 
Goodiebaggen var amaaazing, så den må få et helt eget innlegg. Det var også utlodning, og jammen meg vant jeg ikke en champagnekjøler! Hoho, lykken er visst med meg. Så nå blir det champagne når neste anledning byr seg.
 
 
Ikke bare bare å være med damene på bloggtreff for denne lille jenta. Godt at det var flere som passet på og var behjelpelige med lek og moro! Takk Solveig!

En stor takk må også rettes mot House of Oslo, alle bidragsytere til goodiebaggen og selvsagt Storys.
En finfin tirsdag var det.


No comments:

Post a Comment

Comments makes me smile!