August 16, 2013

#IKEALANSERING & #JENTEKVELD

Foto: Ikea
 
Årets Ikea katalog er her! Jeg var så heldig å få være med på selve lanseringen og en NIB #jentekveld dagen etter i Ikeas midlertidige lokaler på Grønland i Oslo. Huset var fullt av presse og andre inviterte gjester, alle fikk tøfler på, og god mat & drikke i hånda. I det heletatt, stemningen var på topp.
 
Foto: Med et lekent sinn / Med et lekent sinn / Jenny Hoff
 
Vi fikk en flott presentasjon av årets katalog, temaet - #Ta stunden tilbake, nye trender, som det skandinaviske møter det asiatiske og at "grønnerom" med masser av grønne potteplanter er HOT. Bilder fra stylingen vi gjorde ble også vist på storskjerm. Over er før og etter bilder fra #kveldsbad på Tjuvholmen. Fotografert av dyktige Jenny Hoff. Videre var det spennende paneldebatt med blant annet Vigdis fra bloggen Jeg er Jonathan
Under kommer flere bilder fra lokalene..
 


Foto: Tor Lie / Med et lekent sinn / Med et lekent sinn/ Tor Lie / Tor Lie

Ikea hadde innredet et stort fotostudio med forskjellige rom, blant annet stue, kjøkken og soverom. Det var fresht, forseggjort og mange av årets nyheter var tatt i bruk. Den gigantiske sengen skapte mye glede for både store og små.
Putekrig med dunfjær flyvende rundt var kaos og akk så gøy!

Alle foto: Tor Lie
 
Svart kjøkken fult av herlige detaljer. Ikke vanskelig å #ta stunden tilbake her. Marthe bak fruenfratrondheim nyter et glass vin.
 
Foto : Tor Lie
 
Ann Helen og Solveig fra  Norske Interiørblogger (NIB) ønsker blogge-jentene velkommen.
 
Foto: Med et lekent sinn / Tor Lie / Tor Lie / Tor Lie
 
Stuen var definitivt gjort klar for gode stunder! Go`stemning hele veien. Vibeke bak Bengtgarden, og Siw fra revinyl #slapperav. Oh yes. Innredet i svart/hvitt med glade, sterke farger på detaljene. Forskjellige stoler, servise og ikke minst putene surret fast på benken med farget hyssing, gjorde det lille ekstra.
 

Alle foto: Tor Lie
 
Nina fra puresurface, og Ann Merete bak bloggen kreativ-i-tet deler en god stund i en ny, knall grønn veloursofa.
 

Alle foto: Tor Lie
 
Live fra Lidyll og Yvonne bak bloggen vakrerom. Samtaler over årets Ikeakatalog, et glass vin og spennende mennesker - kan det bli bedre?

Foto: Med et lekent sinn
 
Fototid! Kameraene var ikke langt unna. Vi elsker bloggtreff! En stor takk til NIB og Ikea for kvelden. #godestunder !
 
Foto: Tor Lie / Tor Lie / Tor Lie / Lidyll

Les mer om #jentekvelden på Ikeas blogg Livet Hjemme; her. Flere bilder fra lokalene, samt gode tips for hyggelige stunder finner du også på Ikea bloggen; her.

2 comments:

  1. Ser ut som både en innholdsrik, interressant og kjekk kveld :) Ha en flott søndag!

    ReplyDelete
  2. For en drømmedag!! Hærlige bilder. Kom fra ferie igår, og geder meg til å åpne katalogen ikveld :)

    ReplyDelete

Comments makes me smile!