June 13, 2013

ÅRETS INTERIØRMIDDAG 2013

 
Og hvilken middag det var!
 
Den 27 mai gikk åretsinteriørmiddag av stabelen på Det Norske Teateret. Arrangert av Polhem Pr, var forskjellige representanter fra interiørbransjen invitert til pressevisning og en heidundrende 7 retters middag!
 
 
Det Norske Teater med deres roterende scene, fungerte som et perfekt visningsted. Polhem Pr representerer kunder som Jellybean, Balmuir, Eilersen, Christiania Glasmagasin, Nille, Jotex, Eva Solo, Lucky Duck, Le Pailais des Thes, Nespresso, Norlys, Oliviers & co, Princess, ReUse, Slettvold, Villroy Boch, Stokke og Royal Design. Etablerte og flotte levrandører av herlig interiør!
 
 
Eilsersen presenterte den nye, fargerike sofaen "Model Block". Flotte, tøffe, farger på en finfin loungesofa!
 
 
Wilroy Boch med nyheter. Standen er forøverig satt stylet av dyktige Anette Wilhelmine.


Nespresso representert med alle deres lekre kaffemaskiner og de nye limeted edition kapslene. Jeg har hatt gleden til å smake på den med sjolokade. Som iskaffe blir dette lett en sommerhit på mitt kjøkken! Oh yes!


Re-Use, et merke med unike og håndlagede ting. Hvor gjenbruk og gode materialer står sentralt.
Jeg er fan av deres konseptet og grønne fokus!

 
Slettvoll  med sitt utrolig myke og flotte sengetøy. Ren og skjær luxus.
 
 
Jellybean med fargerike glassboller, skåler og fat. De er riktig lekre, og solide ikke minst.
Jeg falt også for betongbordene de var stilt ut på.

 
Finske Balmuir jobber med naturprodukter og lager virkelig mye fint i høy kvalitet. Oh jeg liker det!
Foto :Lidyll
Foto: Lidyll

Eva Solo ønsket god sommer på sin stand og viste frem nye serier, blant annet porselenskopper med silikon. De sponset som mange av merkene, en flott goodiebag! Blant annet 2 par kopper og alle glassene vi brukte under middagen. O lykke! Her blogger jeg om glassene.

 
Det var litt av et langbord de hadde laget til. Blant de inviterte var også finfine medbloggere. Blant annet Stylizimo, Elisabeth Heier, Anette Wilhelmine, Rockandrollballerina, Ideas to steal, Fruen fra Trondheim og Lidyll.
 
 
Bordet var dekket med nydelig linduk og serviett fra Balmuir, porcelen fra Wilroy Boch og glass fra Eva Solo.
 
 
 
Le Pailas des Thes - te fikk vi også servert i deres skjønne tekopper. Jeg har alt blogget om min gule her, som jeg var så heldig å få med hjem.
 
Maten var virkelig lekker, både i smak og utseende. Med innbydende, spennende ingredienser, var det en over the moon - matopplevelse! Syv retter med like mange slag vin fra importøren Autentico. Og de hadde virkelig stått på for å finne gode vegetar-alternativer for meg.
Olivers & Co hadde gode produkter med i hver rett. Jeg falt veldig for deres Pistachio and Olive Oil spread, som jeg har laget min egen versjon med i dag. Til min glede fikk vi også med oss alle oppskrifter med fremgangsmåte til rettene.
Jeg kjenner meg så takknemlig over å få ha fått være med på en slik flott tilstelning, møte inspirerende mennesker og få slik en god oppvartning. Glede!

No comments:

Post a Comment

Comments makes me smile!