May 14, 2013

BYGGMAKKER+

 
Byggmakker lanserer i disse dager et nytt supert nettbasert konsept. Byggmakkerpluss er et online oppslagsverk fullstappet av gode tips, guider, eksperthjelp m.m. Alt man kan trenge til oppussingen eller andre små og store byggeprosjekter man måtte ha og det kun noen tastetrykk unna. Jeg har savnet en slik norsk nettside og gleder meg til å ta den i bruk. 
I går inviterte Byggmakker på et hyggelig bloggtreff i forbindelse med lanseringen..
 

 
Vi fikk en god introduksjon av Byggmakkerpluss og alle dens finesser. Og det i de flotteste kontorlokaler på Grunerløkka. Elsk! Satt i sammen av dyktige Karina Holmen, interiørdesigner/stylist og eier av interiørbutikken Eske. Sammen med Helle Tjberg ( tidligere redaktør for Elle Decoration ) inspirerte de også til de tusen med sine foredrag. Med spennende fortellinger fra interiørbransjen samt siste nytt fra blant annet interiørmessen i Milano riktig frydet vi oss der vi satt i de kule lilla stolene "About a Chair" fra Hay. Toppet med god mat og drikke pluss en fin goodiebag, med blant annet søt lykt, lys og servietter, var det et hyggelig arrangement. For å ikke å glemme hvor gøy det er å få henge ut og prate interiør med kjære medbloggere. Alltid like fint det! 
 

2 comments:

  1. Takk for i forgårs fine fine du!

    ReplyDelete
  2. Hei,

    Hyggelig å høre at du synes bloggeventet vårt var inspirerende og håper at den nye tjenesten vår, http://www.byggmakkerpluss.no , innfrir dine forventninger ;-)

    ReplyDelete

Comments makes me smile!