March 11, 2013

OPPBEVARINGSTIPS I AFTENPOSTEN


På lørdag var jeg å se i Aftenpostens Bolig bilag med oppbevaringstips. Sammen med Lykke og lykkeliten, Keisernes Nye Trær og Kronprinsessene håper jeg at vi har vært med på inspirere til smart og praktisk oppbevaring. Her kommer mine tre tips:- Kurvene er funnet gratis på gjenbruksstasjonen og hjulene billig på loppemarked. Hjulene er enkelt festet til kurven med strips. Fine til oppbevaring av ting til under seng og sofa.- Koffert fra bruktbutikk med på limt stoff i lokk og bunn. Stofflim funker som bare det. 5 små hjul fra Claes Ohlsson er festet med skruer og muttere i bunnen, slik at kofferten enkelt kan rulles frem fra feks. under sofaen. Kan fylles med puter, tepper, leker etc.

 

Det er lite hylleplass i gangen. Derfor fyller en gammel bruskasse på hjul etterlengtet oppbevaringsplass av Naninos ulltøy, votter, skjerf og luer. Under benken rulles den enkelt frem ved på og avkledning. Hjulene er festet i hvert hjørne ved hjelp av et borr, skruer og muttere.


Jeg er vist glad i oppbevaring på hjul. :P
Og mest av alt praktiske, rimlige og ikke minst enkle oppbevaringsmuligheter i hjemmet.
Alltid på utkikk etter nye smarte løsninger.

4 comments:

 1. Så deg søta;) Du er så inspirerende og flink;) Du begynner vel å bli vant med å være på trykk!;)

  Herlig dag til deg som bor i yndlingsbyen;)

  Lucky u;)

  -malla-

  ReplyDelete
 2. Så gøy, og så lurt:))
  Digget legeo'n i kofferten ♥

  ReplyDelete
 3. Makent duplokoffert dom oss. Bare deres er kulere inni. Også har vi en koffert til tog, flere til sommertøy. Perfekte under senga! Ha en flott dag!

  ReplyDelete

Comments makes me smile!