January 11, 2013

SHELVING SYSTEM


Våres drømmer om en plassbygget vegghylle på soverommet holder på å gå i oppfyllelse. I disse dager har vi (les pappaRottefinn) begynt på det store prosjektet. Hele veggen der døren er skal få hyller. Jeg gleder meg så utrolig til å endelig få på plass til alle bøkene som står stablet i høyden rundt om i leiligheten. Pluss alle cd`ene og dvd`ene. Opp og vekk med de!

Bilder fra Svenske stadshem via Green is the new black.
 

8 comments:

 1. Superinspirerende bilder, jeg ELSKET stilen! Så fint! Og det er helt maks med store bokhyller som dekker en hel vegg. Vi har det nå og vi har hatt det før – og det er rett og slett toppen. Her skal vi imidlertid snart til å flytte den veggen vi har bokhyller på – så jeg sysler med planer om å få plassbygget en bokhylle i stua i en veldig, veldig rar nisje... Må bare tegne den først! ;)

  ReplyDelete
 2. Så inspirerende. Nå fikk jeg fryktelig lyst til å flytte bøkene opp i stua. Særlig det øverste bilde gikk rett i interiørhjertet. D

  ReplyDelete
 3. Herlige bilder! Jeg digger store hyller med bøker, har fylt opp noen vegger her hjemme også. Det gir en good følelse! God helg til deg! :))

  ReplyDelete
 4. LITE dreamy den øverste kåken der. Åh. Jeg er ca dødsflyttegal om dagen og trenger innmari sårt å vinne noen millioner i lotto. Mah.

  Håper dere får en fin helg :D

  ReplyDelete
 5. Her kunne jeg gjerne sitte å lest i et helt døgn :)

  ReplyDelete
 6. Vi holder på med et omvendt prosjekt: kvitte oss med de store bokhyllene. Har hatt en vegg i stuen dekket i flere år, nå er det på tide med mer luft. Men fint er det jo.
  Det jeg falt mest for på bildene over, var flowerpot-lampen i vinduet. Kunne jeg bare fått overbevist mannen om at det er en fin lampe...

  ReplyDelete
 7. Anonymous1/20/2013

  Liker bildene dine innmari godt. Det strikketeppet er helt rått. Må innrømme at jeg ser og lurer på hvordan det er blitt laget. Liger hvite vegger, teak, Design-skatter og de knyttede teppene. Hilsen Grethe

  ReplyDelete
 8. I personally think that this type of open shelving storage system is a little intimidating. It requires a lot of discipline to organize the books and make tidying them up a regular habit. Of course, that is a positive thing but as time goes by, as humans, we would definitely build the tendency to simply ignore the cleaning regime and dump everything as it is. That will build up clutters and the shelves will make your room look messy instead of serving the purpose of making things neat and organized. On the plus side, I really love the colorful mixture of the colors of the book acting as a background of the room.

  ReplyDelete

Comments makes me smile!