December 06, 2012

ON TV

 
En meget begivenhetsrik dag! Sammen med Kathrine Østtvedt, interiørjournalist og forfatter bak boka Kreativ Mamma - bloggerenes beste hobbyprosjekter, var jeg og Nanino invitert på tv2`God Morgen Norge for å "holde" inspirerende juleverksted. En morgen helt uten om det vanlige, fyllt av forventing, spenning og en dose skrekkblandet fryd. Sammen med 3 søte, litt større barn snakket vi kort om boken Kreativ Mamma og viste frem enkle tips til "gjør-det-selv-prosjekter" nå i førjulstiden. Blandt annet Lp-plate skåler, lys i kopper av reste-stearin, krympeplast-nøkkelringer og omsmelting av gamle fargestifter. Alt gikk så fryktelig fort - vi kunne nok ha brukt hele sendingen på å fortelle om DIY`s / Skap det selv - prosjekter!
 
Bloggverdenen er en gullgruve når det kommer til å finne inspirasjon til diverse hobbyposjekter. Store og små, billige og ikke-så-billige, lette og mindre lette prosjekter er alltid få tastetrykk unna. Bloggerene deler tips og ideer, vi inspireres av hverandre, drar det så virdere og viderutvikler det. Ingen tvil om at jeg stortrives her inne. Så flott å få være med på å spre skaperglede!
 
I dagene fremover skal jeg få til å legge ut mer spesifikke innlegg om prosjektene vi viste frem.
Vinylplate-bollen skrev jeg om tilbake i 2010. Det er super enkelt! Gamle vinyl plater fåes gratis på gjenbruksstasjoner/billig i gjenbruksbutikker g alt som trengs er en ovn og en bolle. Sjekk ut fremgangsmåten her.  
 
Jeg må også få lov til å takke for alle hyggelige tilbakemeldinger vi har fått. Dere er altså så gode. Hvilken boost det er! Stas og glede.

9 comments:

 1. Hei! Eg såg dåke på tv. Veldig kjekt. Heilt enig, dåke kunne brukt heile dagen der!!

  Helsing frå Solveig, Kvardagsgleder

  ReplyDelete
 2. Å det fikk jeg ikke sett. Ser veldig bra ut. Du er virkelig i vinden om dagen!:) nyt det:)

  ReplyDelete
 3. Det var så moro å se dere tv'n i dag!! Kjempeflinke både små og store :)
  Og fin med fokus på gjenbruk og enkle ting man kan lage med barna!
  Nyt resten av kvelden med bena høyt,det har du fortjent nå :) klem!!

  ReplyDelete
 4. kjempemorsomt å se dere på tv, så skjønne dere er!

  ReplyDelete
 5. Anonymous12/06/2012

  Hei igjen :)
  Artig å se dine bilder :)
  Det gikk veldig fort det er sikkert, I følge en venninne så slapp dere altfor lite til ;) Er jo enig i det, hadde ønsket at dere kunne fortalt mer :)
  Men stor stas :) Så stolt av flinke dere.
  Nattaklem fra mamma

  ReplyDelete
 6. Så kjekt! Irritert over meg selv at jeg ikke fikk med meg dette! Du er flink, og det hadde vært kjempekjekt å se det.

  ReplyDelete
 7. Hvor fantastisk, jeg ønsker mig rigtig meget den bog - hvor er det sejt at i har været med til at lave den :-)

  ReplyDelete
 8. Ojojoj, såååå utrolig kult!!!! Vi har ikke TV, så fikk ikke sett det, men tipper du klarte deg veldig bra :) Har selv vært med på God morgen Norge, og vet hvor spennende det er!! Hjelpes meg!! ;)

  ReplyDelete
 9. Må få sagt igjen hvor fine dere var, og så flink du var til å snakke på TV! Tror jeg hadde vært stum av nervøsitet om jeg skulle gjort noe slikt selv! Det var utrolig flaks at jeg fikk sett det også, for pleier vanligvis ikke å få med meg God Morgen Norge. Men siden vi var på jobbsamling på hotell, kunne jeg ha på TVen mens jeg fikset meg om morgenen :)

  ReplyDelete

Comments makes me smile!