November 24, 2012

LEGO PARTY


Vi har samlet Lego i noen år nå og blir alltid like lykkelige når vi kommer over noe på bruktmarkeder ol. Nederste bildet er pappaRottefinns nyvaskede fangst fra lørdagsmarkedet på Grønnland i høst. 100kr for alt. Kupp!

Det øverste bildet er fra en playdate med lille D som ikke er så liten lenger. Lego er fortsatt like populært til vår store glede. Lego blir man aldri for gammel for. Heldigvis.
 

6 comments:

 1. Det må kunne kalles et kupp ja.....så heldige :)

  Ha en fiiin lørdagskveld.

  Klem lene

  ReplyDelete
 2. Lego er virkelig LEK! Herlig! :) Ikke kommentert før (tror jeg), men har fulgt den fabelaktige bloggen din en stund. Jeg er faktisk nabo til den veldig hyggelige mamman din! :) Jeg fant det tilfeldig ut i forrige uke(?), da jeg var på Mary Kay- kveld der! Artig (synes jeg). :) Ha en fortsatt lekende helg!

  ReplyDelete
 3. *lego er så gøy!! lille j har vært hekta på duplo lenge nå (gøy det også!), men begynner nå å gå over til lego, til min og thomasens store glede;) jeg blir så glad av alle fargene, jeg:) fin lørdagskveld til deg* vigdis

  ReplyDelete
 4. Ja, det var verkligen ett fynd! Jag vet inte om det är likadant i Norge, men här i Sverige är andrahandspriset på lego högt. Men roligt att leka med är det!

  ReplyDelete
 5. Lego slår alltid an!

  ReplyDelete
 6. Lego er best. Det blr legodeler i årets julekalender her.

  ReplyDelete

Comments makes me smile!