July 24, 2012Jeg har vel ommøblert der inne hundre ganger. Prøvd ut alle mulige varianter av møblering. Men det er slik det føles best. Med sengen i midten av rommet. Tapeten festet med tack-it, gjør seg fremdeles godt som hodegjerde. Jeg er glad i det lyse soverommet vårt som også inneholder et lite arbeidshjørne. Jeg er en som trenger lys om morgenen. Lys og solskinn.

I dag har jeg ryddet. Jeg og vi nyter det så lenge det varer..

9 comments:

 1. kjempefint!!

  sommerhilsen fra
  Åpent^hus

  ReplyDelete
 2. Sånn du har sengen nå var et av de første bildene jeg så på bloggen din :) Jeg er enig - jeg liker denne best. Liker også de store vinduene som omringer sengen! og gulvet...det gulvet er så fint.

  ReplyDelete
 3. Nydelig, nostalgisk og morsomt. Så fint. Liker veldig godt tapeten.
  Og du, du skrev at det var vanskelig å lese teksten på bloggen min? Jeg har sjekket på flere browsere men finner ikke ut hva du mener. Kunne du ha spesifisert det litt mer er du snill?

  ReplyDelete
 4. Grattis med ny header! :)

  Kjempetrivelig og hjemmekoselig soverom fullt av sjel!
  Fint balansert mellom farger og hvitt.
  Tack it er konge :)

  Sommerklæm

  ReplyDelete
 5. Så koselig du har det! Kjempefint!!

  ReplyDelete
 6. Et nyryddet soverom med nyoppredd seng er virkelig luksus i hverdagen. Og du har jo en drøm av et rom!

  ReplyDelete
 7. ELSKER soverommet deres! De gamle lampene, de store vinduene, planten i vinduskarmen, sengeteppet. Alt er helt vidunderlig! Jeg foreslår å legge en simpsonsfigur opp-ned i spissen av snakkebobla. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk, takk, takk! Og ja, en simpsonsfigur opp ned i spissen var en go`ide! Hihi, det spørs om jeg får lov å av papparottefinn men noe annet urt skal jeg nok komme på!

   Fin kveld til deg!

   Delete

Comments makes me smile!