June 05, 2012

Vågal

  
Endelig har jeg fått lastet ned en prøveversjon av Photoshop. Første prosjekt ut er en ny header for bloggen. Jeg føler meg vågal. Den er ganske så sterk. Jeg syntes det er gøy å eksprimentere med utseende her på bloggen, samtidig kan det være uvant og ja, nesten litt skummelt med store forrandringer.
 
Hva syntes du? Og forandrer du ofte på bloggen din sitt utseende?

13 comments:

 1. Heisan!
  Likte den nye headeren kjempegodt. Jeg er ikke flink til å endre utseende på bloggen min - har til og med bilder av det gamle kjøkkenet vårt i sidebaren.
  Og så utrolig fin utstilling du hadde. Du er FLINK!
  Klem :-)

  ReplyDelete
 2. Det ble kjempefint!

  ReplyDelete
 3. wow den var kul, og stod til navnet :) flott-

  Vi forandrer litt på bloggen i takt med årstid og trend :)
  Alltid kjekt med litt forandring.

  henriette

  ReplyDelete
 4. wow, den nye headeren er knallfin. leken, sterk og kunstnerisk med en dæsj av drømmer. passer deg og bloggen din godt! *♥*

  ReplyDelete
 5. Kjempekult! LIKER! jeg forandrer ganske ofte, rett og slett fordi jeg synes det er veldig gøy, og synes det alltid går ann å få bloggen bedre, både funksjon og utseendemessig! Din så i allefall smashing ut nå!

  ReplyDelete
 6. Synest den var kul jeg! :) Fargene er en del av deg....iallefall den DEG jeg kjenner gjennom bloggen din! :-) ha en fin dag!

  ReplyDelete
 7. Jeg synes den er superfin. Jeg måtte kikke ekstra når jeg kom inn på bloggen din nå. Tenker den underbygger din identitet veldig godt. Ja, den er superfin. Jeg mener det virkelig. Du er flink!

  Karianne:)

  ReplyDelete
 8. Kjempefin ny header!
  Jeg liker at du bruker din egen kunst som utgangspunkt, både med denne og den gamle.
  Da blir det noe som er helt unikt og personlig, og fint - for du er superflink:-)

  Jeg har angst for å gjøre om på bloggen min, er redd for at noe skal forsvinne. Det eneste jeg endrer innimellom er bildene i sidemargen. Skulle ønske jeg kunne photoshop så jeg kunne laget noe litt mer spenstig enn det jeg har. Tja, vi får se..

  Klem:-)

  ReplyDelete
 9. Fin og livlig header :) Syns den var fin eg :)
  Eg endre litt nå og då, når det trengs, og eg har tid.

  Ha ei fin veka vidare!

  ReplyDelete
 10. Ble kjempefint! Morsomt å "leke" seg litt med bilder osv. Skulle ønske jeg skjønte meg på Photoshop. Uendelige muligheter tror jeg! Men, men.. Hehe.

  ReplyDelete

Comments makes me smile!