January 27, 2012

From the streets 1


I går gikk jeg på disse 2 frekke småtassene, stående forlatt på den snødekte asfalten ikke langt fra hjemme. Utgåtte? Ikea skuffer, ferdig beiset. All for free. Rett fremfor meg. De 2 store var allerede skrudd sammen MED påsatte bein. 

Nice.

Nå krysser jeg mine fingre for at ingen vil etterlyse dem..  

7 comments:

 1. disse er helt geniale. har tre stk i forskjellige varianter som venter på oppussing. bruker den ene som smykkeskrin og den andre som sminkeskrin, den tredje er tom. skal bli spennende å se hva du finner på med dine :D *♥*

  ReplyDelete
 2. DET kaller jeg også NICE!!

  ReplyDelete
 3. så kult!
  da har jo du like mange skuffer som meg da! ;) tusen takk for KJEMPEbra innspill på hvordan jeg skal pusse opp skapet! du foreslo masse jeg ikke hadde tenkt på selv, akkurat som jeg håpet!
  :)

  ReplyDelete
 4. Man kan finne mye rart gitt. Hehe. Sikkert noen som har forlatt de ute med vilje. Stakkars. Bra du tok de inn i varmen :)

  ReplyDelete
 5. Stilig!
  Så bra at du reddet dem:)
  GOD HELG!
  Klem

  ReplyDelete
 6. haha, så flaks!! nede i gaten her ligger det en stor stålhylle, men er litt redd for å ta den! bør vel luske med ned dit i de sene nattetimer ;)

  ReplyDelete
 7. hihi ja det er ganske så noia før man er over dørstokken. Vil noen rope etter meg? Er det noen som eier dem og bare lot de stå der noen minutter? Mange slike tanker som raser gjennom hodet. Men som regel er det jo noen som bare har dumpet det. ;)

  ReplyDelete

Comments makes me smile!