August 08, 2010

Kjøkkenet Før og Etter


Kjøkkenet vårt har vært under omfattende oppussing. Som tidligere nevnt tok det 8 laaaange måneder å totalrenovere leiligheten. Enda er det ikke helt ferdig. Ting tar tid og enda litt mere tid. Litt sjarmerende på sett og vis.
På kjøkkenet må feks. en liten list komme seg på plassen sin, fliser må flises opp av en flisemann og diverse annet smått..
Tenkte jeg skulle legge ut noen før og etter bilder nå som mor Mumsi har vært på en liten fotorunde. Kjøkkenet er ifra Ikea og fungerer helt supert. Kjøleskap og oppvaskmaskin innebygd. Det eneste vi skulle ha gjort anderledes er å ha kjøpt et større kjøleskap da vi først var igang. Men vi har jo så vi klarer oss.

Bilder fra før - under og etter:

Her står man i inngangsdøra. Før var der et lite inneklemt kjøkken rett til høyre da man kom inn. Et enda mindre bad stjal plass fra kjøkkenet. Det kom med dusj BAK doen, andre døra til høyre. Dette ble revet og badet flyttet til et annet rom. Et tidligere kott. Men det skal jeg vise ved en senere anledning.Nytt tak måtte legges og senkes, rør kobles om, vegger slipes og gipses m.m.Gulv måtte rives opp og støpes på nytt. Vegger og tak helsparkles og pusses og sparkles igjen og igjen. Nytt gulv legges. Vegger tapetiseres og males. Kjøkken måtte planlegges og handles inn. 3 kredittkort måtte tas i bruk. Vinduer pusses ned og males. Lister festes og bøyes. Ledninger og strøm kobles til. Sikkert 1000 andre små og store ting som og ble gjort, men for omfattende til å nevnes her. Mye er nevnt allerede. Det var omfattende og kaotisk, slitsomt og gøy. Vi er idag meget stolt og fornøyd med jobben vi har gjort. "Vi" omfatter gode venner som stilte opp med utallige arbeidstimer. Uten dem kunne vi ikke klart det. Så all ære til dem også. Pluss dyktige håndverkere som selvfølgelig måtte til på de stedene der det krevdes.

Mer bilder fra etter:

 


8 comments:

 1. Puh! det hørtes jammen slitsomt ut ja, men jammen blei det et flott resultat!

  Kunne flytta inn i det kjøkkenet eg :o)

  ReplyDelete
 2. Oj, for et omfattende arbeid, ikke rart det måtte minst tre kredittkort til heller. ☺ Blyantblomsterpotta ved siden av her var kul!

  Gøy at du blir med i mitt lotteri.

  ReplyDelete
 3. Åh så fint kjøkken!!! Nå ble jeg misunnelig.. Ikke på jobbingen men på det ferdige kjøkkenet.. bare rå fint. Rett og slett.

  ReplyDelete
 4. Utrolig fint blei det!!! Må virkelig verr fornøyd med det resultatet!
  Den mursteinsveggen e bare heilt råtøff!
  Fin veka te deg! :-)

  ReplyDelete
 5. Lekkert kjøkken :) Å for en jobb ! Ble veldig tøft med den murveggen ja ;)Likte veldig godt den runde veggen,(hva er bak den )

  Ønsker deg en fin uke :)

  ReplyDelete
 6. Åååå for et herlig kjøkken dåkker har fått dåkker! Æi rett og slett elska det! Digga veggen med murstein på, den blei prikken over Ien:)
  Dåkker har virkelig stått på og jobba godt da. Va ikke småtteri dåkker har gjort for å få det så fint. Skal kanskje ikke klage når vi må fikse på kjøkkenest våres. Der skal skap og skuffer skiftes. Men det blir nok en god stund til det.
  Heldig dåkker e som har hatt gode venner til å hjelpe til. Det e godt å ha sånne venner.
  Ha en strålanes kvrld
  Klæm fra tøvsjura Kristine

  ReplyDelete
 7. NYdelig kjøkkken!!! :) Herlig. Ble kjempe inspirert!

  ReplyDelete
 8. Tusen tusen takk for fine kommentarer, jeg smiler!
  Bak den runde veggen er trappeoppgangen. :)

  ReplyDelete

Comments makes me smile!