June 20, 2010

Tøyhund


Tøyhunden er ferdig.. Etter 6 mnd uten øyne kan han endelig se. Jeg har tatt i bruk gammelt stoff fra et av skapene hjemmeifra samt et bærenett.Inspirasjonene fikk jeg i et gammelt hefte jeg fant på loftet hjemme hos far. Utrolig morsomt å se i. Mengder av oppskrifter på Gode hjemmelagde leker. Classic.


Oppskriften om noen skulle la seg friste.


4 comments:

 1. Så skjønne!
  På bildet øverst te høyre minte den meg litt om eselet i Ole Brum (Tussi..?)

  E nok allerede hekta eg og ja... E såå møkje flott her inne i detta bloggelandet! Trur aldri eg har vore så inspirert før, så det va nok på tide at eg kom meg inn her :o)

  Har forresten og bruksanvisningen te den gamle Husqvarnaen, så når eg får meg litt stoffer her, så sette eg i gang tenke eg. Har ei venninna så snart flytte him fra Oslo,så eg tenkte sku få lera meg opp litt. Hu e klesdesigner, så det må vel værr den rette læremesteren...?

  Veskene e fysst hekla eller strikka og så tova i vaskemaskinen.

  Angående barn og kreativ utfoldelse, så syns eg det e kjekkast når en bruke skikkelige materialer eg og. Eg prøve å legga te rette for at det blir nåke av det så e kjekt å ha framme, ikkje barra fordi ungane har laga det, men fordi en faktisk syns det e fint :o)

  Blei møkje her, men eg ville jo svara på alt ;o)

  Ha ein fortreffelig avslutning på helga, så bloggast me :o)

  ReplyDelete
 2. Hei, for ei flott blogg du har..og ikke minst et kjempeflott hjem! Fant bloggen din via Namaste og legger med umiddelbart som følger :)

  ReplyDelete
 3. Måtte bare fortella deg at eg var hos mamma i går, og eg fortalte om de abisiøse syplanane mine. Eg sa jo at eg lurte på om den fremdeles ville fungera, og då sa ut at den hu har kjøpte hu i 1969!!!!!

  Altså ikkje bytta ut ennå, sjøl om hu fremdeles syr av og te. (ikkje som når me var små for då sydde hu ALT, og me e 4 søsken...)

  Jaja, før i tida lagde de ting for at de sku vare :o)

  Ser forresten jammen meg her at Gunn fant deg via bloggen min, og då blei eg litt ekstra glad faktisk ;o)

  Ha ein super dag videre snuppa!

  ReplyDelete
 4. Oi det var artig å høre. Ja husqvarna svikter ikke i kvalitet nei, det må en si. Lykke til med syplaner, å få expert hjelp kommer nok godt med.

  Jeg og har fallt helt for bloggeland, drømmer til og med om det. Super inspirerende og spennende.

  - Mumsi

  ReplyDelete

Comments makes me smile!